Friday, 27 March 2015

Amazon.com Shipment!

First time aku buat shipment dengan Amazon.com.. aku macam ada instinct yang website ni trusted online seller.. so aku pun grab laa 3 buah buku dengan harga $23.38 USD.. shipping cost die macam biase laa.. huhu.. sooo dengan harapan baru.. aku ingat nak start refine writing aku.. aku malas nk buat shipping cepat sangat sebab ade extra charge.. boleh mencecah RM400++.  haha xD baik aku amik stock FEREENA n FLORALISS.

sini aku sertakan tajuk buku dan gambar buku tu sekali..
nanti if aku dah dapat buku tu..
aku 'hapdet' sini yeee..

 
The Only Grammar Book You'll Ever Need: A One-Stop Source for Every Writing Assignment,
Susan Thurman
 
 
 
 
The Elements of Style, Fourth Edition,
Strunk Jr. William
 
 
 
 
On Writing Well, 30th Anniversary Edition: The Classic Guide to Writing Nonfiction,
Zinsser William
 
 
to be continued......